Kontorfællesskab for freelancere, små virksomheder og studerende

KF84 er et forpligtende kontorfællesskab bygget på interaktion, faglig sparring, ansvar og gode mennesker. Kontoret drives som en forening, hvor det fælles ønske er et mere inspirerende arbejdsliv. Vi tror på, at vores kælderlokaler fyldt med ligesindede kan skabe en unik energi, gode venskaber og nye visioner i vores arbejde.

Her er plads til kreative projekter, tid til fællesskab og ro til fordybelse. På KF84 forventes det, at medlemmerne i foreningen involverer sig faglig, socialt og praktisk. KF84 blev etableret i 2013 og har udviklet sig med de mennesker, som udgør, bruger og definerer kontoret.

KF84 er et fagligt fællesskab. Her kan du finde faglig sparing, medrivende diskussioner og folk, du kan lave dit næste projekt sammen med.

KF84 er et socialt fællesskab. Vi spiser frokost sammen og følger med i hinandens hverdag. I ny og næ tager vi også en fyraftensøl.

 

KF84 er et praktisk fællesskab. Vi går selv ud med skraldet og hver måned har vi et medlemsmøde, som vi forventer, at alle medlemmer deltager i.